Aanmelden als lid

Je kunt je aanmelden als lid na het volgen van twee gratis en vrijblijvende proeflessen. Ivm de grote belangstelling en het feit dat we door de coronamaatregelen al lange tijd geen nieuwe leden hebben kunnen toelaten, is het momenteel helaas niet meer mogelijk om je nog voor een proefles aan te melden. Voor alle stemgroepen hebben we inmiddels voldoende mensen op de wachtlijst staan.

Je kunt je aanmelden als lid van de vereniging Popkoor Utrecht na het volgen van twee gratis en vrijblijvende proeflessen. Aangezien er momenteel voor alle stemgroepen een wachtlijst is, is het momenteel helaas niet mogelijk je direct aan te melden als lid van onze vereniging.

We vinden het belangrijk dat je vooraf goed op de hoogte bent van wat je als lid kunt verwachten. We raden je daarom aan onderstaande documenten vooraf goed door te lezen:

– Inschrijfvoorwaarden
– Huishoudelijk Reglement
– Toestemming gebruik foto’s en opnames
– Privacy policy

Kosten

De kosten voor het lidmaatschap bedragen 250 euro voor 39 repetities en de Algemene Vergadering. Je ontvangt aan het begin en halverwege de repetities een factuur van 125,-.

Vragen

Heb je nog vragen? Neem dan contact met ons op via info@popkoorutrecht.nl

* Required

Aanmeldformulier
logo popkoor UtrechtPersoonlijke gegevens

Geslacht *
logo popkoor UtrechtAdresgegevens

I.v.m. het administreren van je lidmaatschap van Popkoor Utrecht en de communicatie met (aspirant-)leden, vragen we je adresgegevens en telefoonnummer.

logo popkoor UtrechtU-pas

Ben je in het bezit van een U-pas en wil je het budget hiervan gebruiken voor de betaling van de contributie van het popkoor?

Bezit je een U-pas
Indien het saldo niet toereikend is, ontvang je voor het resterende bedrag een aparte factuur.
Dit nummer hebben wij nodig om de verschuldigde contributie te kunnen verzilveren bij Gemeente Utrecht.
logo popkoor UtrechtAanvullende informatie

Bij welk koor wil je zingen? *
Popkoor Utrecht bestaat uit twee koren die apart repeteren maar gezamenlijk optreden.
Heb je eerder bij een koor gezongen? *
Bij welke stemgroep wil je bij voorkeur zingen? *
We hanteren een maximum aantal leden per stemgroep. We doen ons best je te plaatsen bij de stemgroep van je keuze, mocht dit niet mogelijk zijn dan nemen we contact met je op. Je kunt ook eerst twee keer komen proefzingen om te kijken welke stemgroep bij je past.
Ben je bereid een taak op te pakken binnen de vereniging? Zo ja, welke onderwerpen hebben je voorkeur?
Je kunt meerdere onderwerpen aanvinken.
Akkoord reglement en voorwaarden *
Ik geef bij deze mijn toestemming voor het gebruik van foto’s en opnames waarin ik ben te zien of horen. Ik heb de Privacy Policy, het document Toestemming gebruik foto’s en opnames, het Huishoudelijk Reglement en de Inschrijfvoorwaarden en contributie gelezen en ben hiermee akkoord.
*
reCAPTCHA